Kalorier i Chilipeber

Kalorier i chilipeber – næringsindhold i chilipeber

Kalorier i Chilipeber
Kalorier i Chilipeber

Tabel 1 = Gennemsnitsværdier for chilipeber (100 g)


Dit banner her?

Gennemsnitsværdier for chilipeber (100 g)

Fødevare
(100 g)
KcalFedtKulhProt
Chilipeber, konserves2700.1 g06.1 g00.9 g
Chilipeber, rå4500.2 g09.5 g02.0 g

Beregn kalorier i chilipeber:

 


Søg efter fødevare i kalorietabel

Det var det hele! Vil du prøve at søge efter en anden fødevare? 🙂

 


Gratis Kalorietabel © www.GratisKalorietabel.dk

Billede til kalorier i chilipeber: Pixabay

Kilder der kan være brugt til kalorier i chilipeber: Fødevaredatabanken, version 7, 2008, DTU Fødevareinstituttet (Danmarks Tekniske Universitet), fysiske varedeklarationer og fødevareproducenters hjemmesider

Søgetermer:
chilipeber, chillipeber, chili, chilli, rød chilipeber, grøn chilipeber, mild chilipeber, stærk chilipeber, chilipepper, chilipebber, chillipepper, chillipebber.

kalorier i chilipeber, chilipeber kalorier, hvor mange kalorier er der i chilipeber, kalorieindhold i chilipeber, chilipeber kalorieindhold, kcal i chilipeber, chilipeber kcal, hvor mange kcal er der i chilipeber, næringsindhold i chilipeber pr. 100 g, chilipeber næringsindhold pr. 100 g, fedt i chilipeber, chilipeber fedt, kulhydrat i chilipeber, chilipeber kulhydrat, kulhydrater i chilipeber, chilipeber kulhydrater, protein i chilipeber, chilipeber protein, proteiner i chilipeber, chilipeber proteiner, er der fedt i chilipeber, er der kulhydrat i chilipeber, er der kulhydrater i chilipeber, er der protein i chilipeber, er der proteiner i chilipeber, hvor meget fedt er der i chilipeber, hvor mange kulhydrater er der i chilipeber, hvor mange proteiner er der i chilipeber.

peberfrugt, peberfrugter, grønsag, grønsager, grøntsag, grøntsager.

Gå til forsiden >>>