Slankeklub

Tilmelding

Stop den evige kamp mod vægten

I teorien er vægttab simpelt, men i praksis kan det være en evig kamp, der nærmest er umulig at vinde. Du kæmper og kæmper, men ‘der er bare ikke noget, der virker’. Og du har måske efterhånden mistet troen på, at du kan få den sunde, slanke og vitale krop, du inderst inde drømmer om.

Den evige kamp slider på krop, sind og sjæl og ødelægger livsglæden. Selvtilliden daler og hadet til kroppen stiger. Du kan føle, at det er dig, der er noget i vejen med – at du er forkert.

Kære du, det er ikke dig, der er noget galt med. Det er den evige kamp, der er problemet – og den kan stoppes. Lige nu og lige her. Hvis du vil?

 

Vægten er slet ikke interessant

Hvis du gerne vil stoppe den evige kamp mod vægten, er det tid til, at grave et spadestik dybere, og ikke fokusere så meget på selve vægten. Den er nemlig slet ikke interessant. I virkeligheden er den bare et symptom på, hvad der foregår inde i dig.

Derfor kan kampen mod vægten heller ikke vindes med hverken slankekure, fastekure, detoxkure, pulverkure, specielle diæter, hård motion, bootcamps og hvad du ellers har budt dig selv. For den virkelige årsag – det der foregår inde i dig – vil altid stå i vejen og sabotere det hele. Og så ‘falder du i’. Igen og igen.

 

Indre arbejde – ydre resultater

I Coach dig slank klub koncentrerer vi os om det indre arbejde, så du ad den vej kan få de ydre resultater, du drømmer om – med tiden. Indre arbejde er ikke et ‘quick fix’, men derimod en proces der kræver tid. Til gengæld kan det give livsvarig forvandling både indeni og udenpå.

I Coach dig slank klub er der ikke noget du ‘skal’, og alt foregår i dit helt eget tempo, hjemme fra din egen stue – eller hvor du end befinder dig.

Der ligger allerede en masse klubindhold til dig i form af guides, refleksionsøvelser og et kursus. Og der kommer løbende mere klubindhold til hver eneste måned.

Klubindholdet hjælper dig med, at komme godt i gang med det indre arbejde. Der er ingen løftede pegefingre eller ‘spark i røven’, men derimod masser af inspiration til, at skrue op for selvkærligheden, egenomsorgen og selvstøtten.

Her kan du se, hvad der ligger til dig i klubben netop nu:

               

 

Du er ikke alene

I Coach dig slank klub er du ikke overladt til dig selv – medmindre du selv ønsker det.

Der er et lukket forum, hvor du trygt kan søge støtte, råd og vejledning eller dele dine egne erfaringer. Du kan også nøjes med, at kigge med fra sidelinjen – det er helt op til dig.

Derudover har du adgang til personlig coaching:

“Jeg hedder Heidi, og det er mig, der laver alt klubindholdet til dig.

Hvis du sidder fast eller står med en udfordring – stor som lille – så hjælper jeg dig hjertens gerne.

Min overbevisning er, at du selv har alle svarene indeni, og det er dem, jeg hjælper dig med at finde. Jeg ser dig, dit lys og din indre power – også når du ikke selv kan se det.

Derfor kan jeg være ret så ‘irriterende’, hvis du føler dig fastlåst, og egentlig helst vil have leveret svar og løsninger udefra. Jeg kan ikke redde dig, men jeg kan hjælpe dig med at redde dig selv – hvis du ’tillader’ det.

Som medlem af klubben kan du altid skrive til mig, og så får du et kærligt og opløftende svar tilbage, når jeg har mærket lidt ind i, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Mit mål er ikke at svare hurtigst muligt, men at svare bedst muligt.

Al kommunikation mellem dig og mig er naturligvis 100% fortrolig.”

 

Vil du være med?

Du kan blive medlem af klubben for kun kr. 99,- inkl. moms om måneden.

Der er ingen binding og ingen opsigelsesvarsel. Du kan til enhver tid melde dig ud igen (øjeblikkeligt) med et par enkelte klik.

Ses vi på den anden side? 🙂

 

Du får…

V Adgang til alle de guides, refleksionsøvelser og kurser der allerede ligger til dig i klubben

V Adgang til alt det nye klubindhold der løbende kommer til dig (flere gange hver måned)

V Adgang til et lukket forum hvor du trygt kan søge støtte, råd og vejledning eller dele dine egne erfaringer

V Adgang til personlig coaching

 

Sådan gør du

Trin 1: Opret en bruger i felterne herunder
Trin 2: Klik på den gule betalings-knap for at gå til sikker betaling
Trin 3: Log ind og start dit nye liv 🙂

 

Medlems Niveau

Du har valgt Coach dig slank klub medlemsskab niveau.

The price for membership is DKK 99.00 per Måned.


Konto Informationer Har du allerede en konto? Log ind her

LAD DETTE STÅ BLANK

X Handelsbetingelser

Du handler med:
Rahbek Corporation
Nøttrupvej 4
7130 Juelsminde
CVR.nr. 25196627

Herunder omtalt som "vi", "os", "vores".

 


 

Priser, betaling og returret
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms hvor dette er påkrævet.

Betalingssystemet stilles til rådighed af PayPal, hvor du kan betale med din PayPal konto eller dit kreditkort gennem PayPal's system.

Alle transaktioner gennemføres eksternt gennem PayPal's sikre betalingssystem, og vi kan ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl eller problemer, som du måtte opleve, når du bruger deres hjemmeside, system og service.

Du bør altid kontakte PayPal direkte, hvis du oplever problemer før, under eller efter din transaktion.

Såfremt du har tilmeldt dig et betalt abonnement, og PayPal ikke kan trække penge fra din konto - eksempelvis fordi din konto er i underskud eller du har skiftet betalingskort - vil dit abonnement blive annulleret uden varsel.

Det er dit eget fulde ansvar at annullere dine betalte abonnementer, hvis du ikke længere ønsker at være medlem. Du kan annullere betalte abonnementer direkte fra din konto-side her på gratiskalorietabel.dk, når du er logget ind. Eller du kan gøre det via din PayPal konto [Mine forhåndsgodkendte betalinger]. Vi accepterer ikke annullering af betalte abonnementer på andre måder.

Når du annullerer et betalt abonnement, er det dit eget fulde ansvar at tjekke og sikre dig, at abonnementet rent faktisk er annulleret.

Udmelding af betalte abonnementer virker øjeblikkeligt, hvilket betyder, at du umiddelbart efter ikke længere har adgang til indholdet. Dette gælder, uanset hvor mange dage du oprindeligt havde tilbage indtil din næste betaling.

Vi yder ingen returret på digitale produkter og services. Dette inkluderer betalte abonnementer.

 


 

Prisstigninger
I tilfælde af prisstigning for betalte abonnementer, er dette udelukkede gældende for medlemmer, der melder sig ind, efter prisstigningen er foretaget. Som medlem vil du derfor altid kun blive opkrævet dét beløb, som var gældende, da du meldte dig ind. Hvis du melder dig ud, og senere melder dig ind igen, vil det dog være til den nye pris.

 


 

Tilgængelighed og IT sikkerhed
Denne hjemmeside og alt indhold stilles til rådighed "som det er" og "når det er tilgængeligt".

Vi yder ingen garanti for, at hjemmesiden og dens indhold altid opererer fejlfrit.

Nedetid kan til enhver tid forekomme, og giver ikke ret til tilbagebetaling, hverken helt eller delvist.

Vi garanterer ingen sikkerhed mod - og kan ikke stilles til ansvar for - nogen former for computer virusser eller lignende destruktive egenskaber, der opstået som et resultat af, at du har brugt vores hjemmeside, indhold eller services. Det er dit eget fulde ansvar at sikre dine enheder (computer, tablet, smartphone og lignende).

 


 

Personlige oplysninger
Vi indsamler og/eller opbevarer aldrig følsomme, personlige oplysninger om dig.

Ved køb skal du oplyse dit navn, din email og evt. adresse. Disse oplysninger vil udelukkende blive brugt til kundeservice og lovpligtig bogføring. Intet andet.

Alt betaling foregår via PayPal's sikre og krypterede betalingssystem, og vi har ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Alle PayPal-betalinger er underlagt PayPals politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

 


 

Rettigheder
Vi ejer alle rettigheder til de digitale produkter og services, du køber hos os.

Ved køb af digitale produkter og services opnår du udelukkende personlig brugsret til det købte, og materialet må ikke offentliggøres eller videregives til tredjemand.

Materialet må desuden ikke bruges i direkte eller indirekte konkurrence med os.

Enhver form for overtrædelse af de ovennævnte betingelser kan medføre økonomisk erstatning eller godtgørelse og i værste fald retsforfølgelse.

 


 

Ansvarsfraskrivelse
Alt hvad vi stiller til rådighed, er udelukkende ment som information og inspiration, og må aldrig betragtes som en erstatning for kvalificeret ekspertise.

Du bør altid søge råd og vejledning hos en professionel, før du handler på noget, som vi har publiceret eller anbefalet.

Hvis du bliver inspireret og følger vores vejledning, information og tips, er det på egen risiko.

Vi kan ikke stilles til ansvar for eventuelle uheldige begivenheder eller resultater, helt eller delvist, direkte eller indirekte, der er et resultat af, at du har fulgt noget, vi har publiceret eller anbefalet.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser, betaling og betingelser, er du meget velkommen til at kontakte os
V Sikker og krypteret betaling med PayPal eller betalingskort (via PayPal).
V Beskyttede betalingsoplysninger. Vi har ikke adgang til dine betalingsoplysninger.
V Ingen binding og ingen opsigelsesvarsel. Du kan til enhver tid melde dig ud igen (øjeblikkeligt) med et par enkelte klik.