Slank i en fart – hvordan bliver du det? Vi er bestemt ikke tilhængere af, at du piner din krop slankere på rekordtid. Tværtimod. Så selvom du kan overleve på vand og gulerodsstave i en periode, så lad endelig være med det!

Men hvad kan du så gøre, hvis du føler, at du har brug for en slankere figur inden den der specielle dag… et bryllup, en date, en fest, en julefrokost… som venter lige om hjørnet? Det er ganske enkelt: du benytter dig af nogle simple slanke-tricks, som gør dig slank i en fart (0-5 dage!) 🙂

 

Find en naturlig løsning…

Hvad drømmer du om? 🙂

 

Slank i en fart – smid nogle ‘kulhydrat-kilo’

Du har sikkert hørt en masse historier om, hvordan folk taber sig meget hurtigt (i starten), når de skruer ned for kulhydraterne. Og det er der en god grund til, og nej, det er ikke fordi at ‘kulhydrater feder’.

Hvis du normalt spiser en del kulhydrater (kartofler, ris, pasta, havregryn, brød, frugter, rodfrugter og selvfølgelig søde sager), så er dine kulhydrat-depoter altid fyldt godt op – og kulhydrater binder væske. Hvis du så pludselig skruer gevaldigt ned for kulhydraterne, så bliver dine kulhydrat-depoter tømt, og den bundne væske ryger med. Resultat: du taber dig en del kilo. Hurtigt.

Men lad dig ikke narre til at tro, at du har smidt en masse fedt. Det har du nemlig ikke. Og så snart du begynder at spise kulhydrater i ‘normale’ mængder igen, så kommer kiloene altså lynhurtigt tilbage.

Til gengæld er det et simpelt trick til at blive slank i en fart, også selvom det bare er kulhydrat-depoter og væske (og de kommer på igen senere). For du vil unægteligt se slankere og strammere ud, og din mave vil sandsynligvis være en hel del fladere. Og så er det bare med at nyde dit slankere jeg, så længe det varer – nemlig indtil kulhydraterne kommer tilbage på tallerkenen 🙂

Alt efter hvor mange kulhydrater du normalt spiser, og hvor heftigt du skruer ned for kulhydraterne, så skal du regne med, at kunne se resultater allerede efter ca. 2-5 dage.

Det lyder måske super nemt, men det er det ikke nødvendigvis. Kulhydrater er kroppens og hjernens foretrukne brændstof, og når du pludselig skruer voldsomt ned for kulhydraterne, kan kroppen reagere med blandt andet hovedpine, træthed, sukkertrang og dårligt humør. Hvis det ikke lyder som noget, du kan holde ud, så er der heldigvis andre metoder til at blive slank i en fart…

 

Slank i en fart – fladere mave og slankere talje

Slank i en fartÉn af de mest effektive midler til at blive slank i en fart – eller i hvert fald at se slankere ud i en fart – er en Waist Trainer. En Waist Trainer fungerer i princippet som et gammeldags korset, men den er meget mere behagelig at have på. Den er nemlig dejlig blød og elastisk, og minder på den måde slet ikke om de stive, ubehagelige korsetter, man gik med i gamle dage.

Det er dog vigtigt, at du vælger den rette størrelse, når du køber en Waist Trainer. For selvom det måske kan være fristende at købe den ‘for lille’ med håbet om, at det hele lige bliver ‘snøret’ en tand ekstra ind, så vil den komme til at stramme for meget og derved blive ulidelig at have på.

Ordet Waist Trainer betyder ‘Talje Træner’. Og det er der en god grund til. For en Waist Trainer giver dig ikke bare en fladere mave og slankere talje nu og her. Hvis du går med den ofte, så FÅR du faktisk en mindre talje permanent. Men det er jo helt op til dig, om den skal være et dagligt middel til en permanent mindre talje – eller om den bare skal være en hurtig løsning, du kan hive frem i ny og næ, når du vil være slank i en fart. Den virker perfekt til begge dele 🙂

Waist Trainers har i øvrigt længe været meget populære blandt kendte kvinder, når der er brug for en hurtig løsning til f.eks. den røde løber eller andre specielle lejligheder. Og du kan altså benytte dig af nøjagtigt samme trick. Den kan bæres under mange former for tøj, uden at den kan ses – naturligvis med et par enkelte undtagelser som eksempelvis gennemsigtigt tøj og tøj med dybe rygudskæringer.

 

Slank i en fart – slankere ansigt, hage og hals

Slank i en fartRigtig mange mennesker er kede af området omkring den nederste del af ansigtet, hagen og halsen: ansigtshud der ‘rejser sydpå’, kalkunhals og den irriterende dobbelthage. Alt sammen noget der kan få dig til at føle, at du ser ældre og tykkere ud, end du egentlig har lyst til.

Heldigvis findes der en hurtig og nem løsning: ChinUp Mask. En ChinUp Mask er en ansigtsmaske til hjemmebrug, som giver dig et øjeblikkeligt hals-, hage- og ansigtsløft, og reducerer overflødigt fedt på området – på under 1 time. Det betyder, at du kan bruge den samme dag, som du f.eks. skal i byen og dermed opnå et slankere og strammere udseende, før du går ud af døren.

Ligesom Waist Traineren kan du bruge den som en hurtigt løsning, når du vil være slank i en fart. Eller du kan bruge den jævnligt for et endnu bedre og mere permanent resultat.

 


Slank i en fart © Gratis Kalorietabel – www.GratisKalorietabel.dk

Billeder til slank i en fart: Pixabay

Gå til forsiden >>>