Slankepiller der virker – findes de? Ja, det gør de (men der findes selvfølgelig også mange med tvivlsom eller ingen effekt).

Læs vores guide og bliv klogere på, hvilke slankepiller der virker, og om det overhovedet er noget for dig 🙂

 

Slankepiller der virker – hvordan virker de?

Håbet for mange er måske, at slankepiller er en slags ‘løsning’, der kan kompensere for at indtage alt for mange kalorier. Eller med andre ord: at man kan spise løs, snuppe en slankepille og så taber man sig.

Faktum er dog, at slankepiller ikke er ‘magiske piller’, der smelter fedtet væk, uden at du samtidig får nogenlunde styr på kalorieregnskabet. Og lige netop dét får mange til at tænke: “jamen, så virker de jo ikke, hvis jeg alligevel skal spise mindre!?”

Forklaringen er, at slankepiller er ikke ment som en ‘løsning’ mod alt for mange kalorier, men derimod en hjælp til dig der af forskellige årsager, har svært ved at gøre det, der rent faktisk virker (indtage færre kalorier end du forbrænder! 🙂 ).

Alt efter hvilke ingredienser slankepillerne indeholder, kan de f.eks. kan hjælpe dig med at:

 • Dæmpe din appetit, så du automatisk spiser mindre
 • Øge din fedtforbrænding / stofskifte, så vægttabet går hurtigere = motivation
 • Øge dit energiniveau, så du har mere overskud til bevægelse
 • Hæmme optagelsen af fedt eller kulhydrater, så færre kalorier ender som deller

 

Slankepiller der virker – hvad indeholder de?

Slankepiller der virkerDer findes nogle få receptpligtige slankepiller, som du kun kan få igennem din læge. Disse betragtes som medicin, og kan være en løsning for svært overvægtige. De indeholder stoffer, der f.eks. nedsætter appetitten, øger forbrændingen og/eller nedsætter tarmens evne til at optage fedt.

Og så er der naturligvis det enorme marked med ikke-receptpligtige slankepiller. Det ville være umuligt at afdække samtlige ingredienser, men overordnet set indeholder slankepiller der virker én eller flere af disse ingredienser:

 • Koffein, der sætter fut i forbrændingen og øger energiniveauet
 • Kostfibre, der mætter og giver ‘fyld’ i maven
 • Superfoods og antioxidanter, med diverse slankende virkninger
 • Naturlige eller medicinske stoffer, der hæmmer optagelsen af fedt eller kulhydrater

Der er typisk tale om ekstrakter og meget koncentrerede ingredienser, og derfor er det ikke muligt at opnå samme effekt via ‘almindelig mad’.

 

Slankepiller der virker – er der bivirkninger?

Koffein, kostfibre og superfoods – det lyder jo meget uskyldigt, da der ofte er tale om 100% naturlige ingredienser, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke kan være bivirkninger.

Hvis du f.eks. er sensitiv overfor koffein (det er f.eks. dig, der får det ubehageligt af et par kopper kaffe), så kan en slankepille med koffein give nogle meget ubehagelige bivirkninger: nervøsitet/angst, hjertebanken, urolig søvn osv.

Det kan også være, at du måske er overfølsom overfor én eller flere af ingredienserne, hvilket kan resultere i f.eks. diarré, hovedpine, udslæt eller lignende.

Det er derfor vigtigt, at du – som med alt andet du indtager – holder øje med, hvordan lige netop din krop reagerer. Hvis slankepillerne giver ubehagelige bivirkninger, så stop med at tage dem.

Hvis du er gravid eller ammende, bør du naturligvis aldrig indtage slankepiller. Og for alle gælder det, at det kan være en god idé at tage en snak med sin læge, før man begynder at tage slankepiller – især hvis du lider af sygdom og/eller får medicin.

 

Slankepiller der virker – hvilke skal jeg vælge?

 1. Du skal først og fremmest gøre op med dig selv, om slankepiller overhovedet er noget for dig? Du kommer som sagt ikke udenom at få nogenlunde styr på kalorieregnskabet, så det skal du naturligvis være indforstået med – ellers kan slankepiller være penge ud af vinduet.
 2. Dernæst skal du spørge dig selv: “hvad er min største udfordring, når jeg prøver at tabe mig?.” Er du sulten hele tiden? Mangler du energi? Har du en sløv forbrænding? Har du en sød tand? Og så skal du naturligvis vælge nogle slankepiller, der kan hjælpe dig med lige netop dét.
 3. Sidst men ikke mindst skal du vælge den rette forhandler. Et godt udgangspunkt er at kigge efter e-mærket (hvis det er en netbutik), og ikke mindst gode brugeranmeldelser (slankepiller der virker for andre, virker sandsynligvis også for dig 🙂 ).

Vi anbefaler WeightWorld, fordi de efter vores overbevisning er den bedste forhandler, vi har i Danmark. WeightWorld har været på markedet siden 2004. De er e-mærket, har et godt udvalg af slankepiller med naturlige kvalitetsingredienser, og har mange gode brugeranmeldelser både på deres hjemmeside og på Trustpilot.

Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære slankepiller fra WeightWorld:


Til dig der vil have et godt allround-middel

Garcinia Cambogia Plus
– Kan dæmpe appetitten
– Kan øge fedtforbrændingen
– Kan øge energiniveauet

Disse slankepiller er meget populære, fordi de kommer godt omkring de mest almindelige udfordringer: sult, sløv forbrænding og lavt energiniveau. De er derfor perfekte for dig, der har brug for hjælp til at spise mindre, booste din fedtforbrænding og have energi til at komme op af sofaen.

 


Til dig der kæmper med genstridigt mavefedt

Belly XS
– Kan dæmpe appetitten
– Kan øge fedtforbrændingen, særligt på maven
– Kan øge energiniveauet

Disse slankepiller er specifikt til dig, der kæmper med genstridigt fedt på maven (måske de sidste irriterende 5-10 kg?). Udover den appetit-dæmpende og energi-givende virkning, som jo i sig selv er en stor hjælp, så er disse slankepiller udviklet specielt til at ‘angribe’ fedtet på maveregionen.

 


Til dig der elsker kulhydrater

Carb No More
– Kan hæmme optagelsen af kulhydrater
– Kan omdanne kulhydrater til energi i stedet for deller

Disse slankepiller er for dig, der godt ved, at alt for mange kulhydrater ikke er godt for dit taljemål – men som har svært ved at skrue ned for f.eks. brød, ris, pasta og søde sager. Også velegnet til diabetikere.

 


Til dig der træner og vil se resultater

Active T5 Plus+
– Kan øge fedtforbrændingen, særligt på mave, baller og lår
– Kan dæmpe appetitten
– Kan hjælpe dig med at komme hurtigere i form
– Kan øge energiniveauet

Disse slankepiller er særligt gode til dig, der træner (eller gerne vil igang med at træne), og gerne vil opnå hurtigere resultater. Udover at dæmpe appetitten og sætte gang i fedtforbrændingen på de mest genstridige områder, giver de også masser af energi til træningen.

 


Slankepiller der virker – kan de kombineres?

To helt forskellige typer slankepiller kan indeholde den samme ingrediens (f.eks. koffein). Det betyder, at du risikerer at få en dosis, der er langt højere end tiltænkt fra producentens side, hvis du kombinerer flere slags. Spørg derfor altid forhandleren hvis du er usikker på, om du kan kombinere to eller flere forskellige slankepiller.

 


Slankepiller der virker © Gratis Kalorietabel – www.GratisKalorietabel.dk

Billede til slankepiller der virker: Pixabay

Gå til forsiden >>>