Et helt år med fokus på dig…

V  God tid til det hele
(så du kan have et liv ved siden af)

V  Ingen ekstreme tiltag
(som ingen alligevel kan overholde)

V  Meget billigere end du tror
(så alle har råd til, at være med)

 

Hvornår starter forløbet?

Vi starter mandag d. 13. januar 2020

 

Hvad indeholder forløbet?

Vi gennemgår sammen 6 trin (moduler) på min wellness trappe. Vi starter med, at bygge et sundt fundament, og så bygger vi stille og roligt ovenpå – trin for trin – indtil du efter 1 år har det helt fantastisk i både krop, sind og sjæl 🙂

Hvert modul indeholder masser af undervisning, guides og praktiske værktøjer, og jeg vil komme grundigt omkring det hele. Der tages udgangspunkt i de 6 moduler, men jeg vil desuden løbende mærke ind i, hvad gruppen ellers har behov for – og tilføje dét.

Undervejs vil der være indkøbsforslag (forslag, ikke krav) til, hvilke produkter til krop og hjem du kan købe for, at støtte dig selv bedst muligt. Du bestemmer naturligvis selv, hvad og hvor meget du vil købe ind, men hvis du ved på forhånd, at du under ingen omstændigheder vil investere i f.eks. nærende mad, kosttilskud, kropspleje osv. (supermarked / helsekostbutik / dōTERRA), så er forløbet ikke for dig, da det er en vigtig del af processen.

Når jeg laver indkøbsforslag, skal jeg naturligvis nok sørge for, at der er forskellige ‘grader’ til enhver pengepung, så alle kan være med 🙂

 

Hvad med mine individuelle behov?

Forløbet er skruet sådan sammen, at der er god tid og plads til den enkelte. Jeg står til rådighed med personlig spirituel mentoring gennem hele forløbet, så vi sammen kan kigge på lige netop de udfordringer, du har i hvert modul.

Derudover vil du opleve, at dette forløb på ingen måder er en ‘opskrift’, som alle blindt skal følge. Tværtimod. En af mine specialer er, at få mennesker i kontakt med sin egen essens, sandhed og værdier – og derved blive sin egen ultimative guru.

Du behøver derfor ikke at frygte, at du kommer med på et forløb, hvor du (endnu en gang?) får kostplaner, træningsplaner, ugeskemaer, daglige ritualer og andet, der slet ikke passer til dig.

 

Hvor foregår forløbet?

Hele forløbet foregår online i en lukket Facebook gruppe, hvor kun deltagerne og jeg har adgang.

 

Hvad koster det?


Hele online forløbet (lukket Facebook gruppe, moduler med undervisning, personlig spirituel mentoring osv.) koster tadaaa: 0 kr.

Til gengæld er det et adgangskrav, at du er tilmeldt som kunde hos dōTERRA (naturlig wellness shop) via mig, før vi går i gang, så du er klar, når vi starter til januar: ca. 250 kr. Tilmeldingen er samtidig en form for automatisk ‘sorterings-proces’. De, der er interesserede, men ikke orker, at bruge 5-10 minutter på at tilmelde sig, er alligevel ikke klar til, at dedikere sig til et forløb som dette.

Udover de ca. 250 kr. bestemmer du som sagt helt selv, hvor meget du vil investere i dig selv (mad, kosttilskud, kropspleje osv.) undervejs 🙂

 

Hvordan bliver jeg tilmeldt til forløbet?

Er du allerede tilmeldt som kunde hos dōTERRA via mig, kan du blot sende mig en email om, at du gerne vil være med på forløbet: heidi@heidirahbek.com.

Er du ikke tilmeldt som kunde hos dōTERRA via mig, kan du tilmelde dig via denne trin-for-trin-guide (PDF). Der er ingen binding, købstvang eller krav til mindstekøb. Til gengæld får du 25% rabat på alle dine indkøb – hvis du vælger, at købe noget undervejs i forløbet.

Så snart jeg kan se, at du er tilmeldt, sender jeg en email til dig, hvor du får et link til den lukkede Facebook gruppe. Herefter melder du dig blot ind i gruppen, og så er du klar til, at vi starter mandag d. 13. januar 2020. Glæder mig! 🙂

Har du spørgsmål kan du blot sende mig en email: heidi@heidirahbek.com.

 

Indtil da…

Du er meget velkommen i min Facebook gruppe (ikke den samme gruppe som bruges til forløbet), hvor du finder masser af gratis inspiration, guides, programmer m.m.:

 

Eller du kan blot nyde alt det gratis indhold, jeg har til dig her på Gratis Kalorietabel.

Glædelig jul & godt nytår 🙂