Forside | Køb online | Inspiration & rådgivning | Medlemstilbud | Bliv medlem og spar 25% | Bliv Wellness Advocate | Kundeservice

Månedens medlemstilbud

Som medlem får du automatisk 25% rabat på alle dine køb i vores dōTERRA Wellness Shop.

I denne måned kan du desuden – som altid – få fingrene i månedens gratis produkt.

Og så er der tilbud på dōTERRA TerraShield, så du kan give myg og andre insekter kamp til stregen.

 

Månedens gratis produkt

I juli måned kan du som medlem kvalificere dig til, at få en gratis dōTERRA Eucalyptus med i din pakke, hvis du bestiller før d. 15. juli.

dōTERRA Eucalyptus koster normalt €15.00 (ca. 112 kr.) for medlemmer.

 

dōTERRA Eucalyptus er en æterisk olie, der har mange gode anvendelsesmuligheder:

– Brug dōTERRA Eucalyptus i en aroma diffuser, for at friske luften op og fremme en mere fri og ubesværet vejrtrækning.

– Bland et par dråber dōTERRA Eucalyptus med en bæreolie (eksempelvis kokosolie), og brug den som en effektiv massageolie, der løsner op for muskelspændinger.

– Bland en dråbe dōTERRA Eucalyptus i en klat af dit eget favorit hudprodukt, og brug det til at opfriske og rense uren hud.

– Hæld en dråbe dōTERRA Eucalyptus på en vatrondel og placér den et sted, hvor du er plaget af dårlig lugt: i sure kondisko, i gamle tøjskabe, i støvsugerposen osv.

– Hæld en dråbe dōTERRA Eucalyptus på din tandbørste og put tandpasta ovenpå, for en yderst forfriskende og velduftende tandbørstning.

 

Månedens tilbud

I juli måned er der 10% rabat på dōTERRA TerraShield.

dōTERRA TerraShield koster i hele juli måned €22.50 (ca. 168 kr.) for medlemmer.

 

dōTERRA TerraShield er en æterisk olieblanding, der er designet til at beskytte dig mod alskens insekter og kryb. Ved at låne planternes eget forsvar, får du en effektiv og naturlig beskyttelse, der via sin aroma virker frastødende på alt det, der irriterer, bider og stikker.

dōTERRA TerraShield er blandet med bæreolie (kokos), så den kan kommes direkte på huden. Og den kan bruges på alle i familien.

dōTERRA TerraShield kan også anvendes i telte, på parasoller, langs vinduer og alle andre steder, hvor du gerne vil give insekter og kryb kamp til stregen.

Ingredienser: Fractionated Coconut Oil, Ylang Ylang Flower, Tamanu Seed, Nootka Wood, Cedarwood Wood, Catnip Plant, Lemon Eucalyptus Leaf, Litsea Fruit, Vanilla Bean Absolute, Arborvitae Wood.

Duftbeskrivelse: urteagtig, træagtig, skarp.

 

 

Sådan udnytter du dit medlemskab

Når du bestiller varer, har du to muligheder:

1. Du kan oprette en månedlig auto-ordre (LRP Template), så du automatisk får varer tilsendt hver måned.
2. Du kan lave en standard én-gangs ordre (standard one-time order).


Begge dele udløser automatisk din 25% medlems-rabat.

Hvorvidt du bør benytte det ene eller det andet, afhænger af, hvor ofte du bestiller varer. Hvis du kun køber en smule engang imellem, er det bedst at lave én-gangs ordrer efter behov.

Hvis du derimod bestiller jævnligt, kan det bedst betale sig, at få sat en auto-ordre (LRP Template) op hurtigst muligt.

 

Sådan virker auto-ordrer (LRP Template)

LRP = Loyalty Reward Program (loyalitets belønnings program).

Tanken om en auto-ordre hvor du automatisk får tilsendt varer hver måned, kan lyde skræmmende, men det er slet ikke så farligt, som det måske lyder.

Mange er da også afvisende overfor denne mulighed i starten – og alligevel ender størstedelen af alle medlemmer med, at sætte en auto-ordre op, så snart de finder ud af, hvordan den reelt virker! 🙂

Du opretter først en ‘skabelon’ (LRP Template) i netbutikken, hvor du selv designer din ordre, præcis som du vil have den: hvilke varer du vil have, hvornår på måneden varerne skal afsendes, hvor varerne skal sendes hen osv. Du har altså selv 100% kontrol over din auto-ordre. Herefter gemmer du din LRP Template.

Din seneste gemte LRP Template er altid dét, du automatisk får tilsendt næste gang.

Du kan løbende rette i din LRP Template, før varerne bliver gjort klar til afsendelse: tilføje/fjerne varer, ændre leveringsadresse, ændre betalingsform, ændre afsendelses-dato osv. Husk at gemme, når du har rettet! Og du kan naturligvis også ophæve den fuldstændigt. Der er ingen krav til minimumskøb.

Du skal altså kun oprette en LRP Template én gang og fremover retter du blot i den eksisterende.

Tip: Sæt din LRP Template til at blive afsendt omkring d. 7 – 10. i hver måned. Og gør det til en vane, at rette den i starten af hver måned, så du får lige præcis dét, du gerne vil have hver måned 🙂

Herunder kan du se et eksempel på en LRP Template:

 

Derfor er auto-ordrer (LRP Template) populære

Fordelen ved at bestille via en LRP Template, er, at du har mulighed for, at få gratis produkter og endnu mere rabat, som tak for din loyalitet.

Alle varer i butikken har en pris og en PV score. Det kan f.eks. se sådan ud:


PV = Personal Value (personlig værdi)

Prisen er naturligvis det, du betaler for varen. PV er et pointsystem, som træder i kraft, så snart du bestiller via en LRP Template.

Optjen mere og mere rabat: for hver måned du bestiller for mindst 50 PV, får du en procentdel af PV-værdien af dit køb tilbage i point. Denne procentdel stiger, jo længere tid, du er med:

Måned 1 til 3 = 10% tilbage
Måned 4 til 6 = 15% tilbage
Måned 7 til 9 = 20% tilbage
Måned 10 til 12 = 25% tilbage
Måned 13+ = 30% tilbage

Disse point kan du bruge til at ‘betale’ med, så du i fremtiden får dine produkter endnu billigere.

Hvis du bestiller for mindre end 50 PV en måned, vedligeholder du blot det niveau, du er kommet til.

Hvis du slet ikke bestiller noget (0 PV) en måned, starter du forfra. Hvis du har opnået et højt niveau, kan det derfor være en god idé at sørge for, at du i det mindste får bestilt en enkelt lille ting (f.eks. en tandpasta eller en læbepomade), for at holde dit niveau vedlige.

Månedens gratis produkt: hver eneste måned er der et nyt, gratis produkt, som du automatisk får med i din ordre, hvis du bestiller for mindst 125 PV før d. 15. i måneden.

Månedens promotion: nogle måneder er der kits/pakker med flere gratis produkter, som du automatisk får med i din ordre, hvis du bestiller for mindst 200 PV.