Alt materiale på Gratis Kalorietabel er beskyttet af loven om ophavsret.

Tekst, billeder og grafik fra Gratis Kalorietabel må ikke kopieres, reproduceres, distribueres eller lignende – hverken helt eller delvist – uden en skriftlig tilladelse fra Rahbek Corporation.

Det betyder, at du ikke må kopiere tekst, billeder eller grafik fra Gratis Kalorietabel og bruge det på en hjemmeside, i et nyhedsbrev, i en avis, på et internet forum eller lignende uden en skriftlig tilladelse fra Rahbek Corporation. Hvis der er noget, du gerne vil dele med andre, opfordres du i stedet til at linke til os.

Det er tilladt at udprinte artikler og opskrifter til dig selv eller gemme materiale fra Gratis Kalorietabel på din harddisk til dit eget, private brug.

Eksemplarfremstilling af papirkopier/prints fra Gratis Kalorietabel til undervisningsbrug på uddannelsesinstitutioner og intern administrativ brug er tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node. Eksemplarfremstillingen skal ske inden for de rammer der er nævnt i aftalen.

Enhver form for overtrædelse af de ovennævnte betingelser kan medføre økonomisk erstatning eller godtgørelse og i værste fald retsforfølgelse.