Kalorier i kyllingekød med skind

Kalorier i Kyllingekød med Skind
Kalorier i Kyllingekød med Skind

Tabel 1 = Gennemsnitsværdier for kyllingekød med skind (100 g)

 

Gennemsnitsværdier for kyllingekød med skind (100 g)

Du kan bruge knappen herunder til at fjerne udvalgte kolonner.
Det giver dig et bedre overblik på små skærme 🙂

Fødevare
(100 g)
KcalFedtKulhProt
Kyllingebryst med skind, rå14806.9 g00.0 g21.5 g
Kyllingelår med skind, rå15608.9 g00.0 g18.9 g
Kyllingevinge med skind, rå18612.2 g00.0 g19.2 g
Beregn kalorier i kyllingekød med skind:

 

Søg efter fødevare i kalorietabel

Det var det hele! Vil du prøve at søge efter en anden fødevare? 🙂

 

 


Gratis Kalorietabel © www.GratisKalorietabel.dk

Billede til kalorier i kyllingekød med skind: Pixabay

Kilder der kan være brugt til kalorier i kyllingekød med skind: Fødevaredatabanken, version 7, 2008, DTU Fødevareinstituttet (Danmarks Tekniske Universitet), fysiske varedeklarationer og fødevareproducenters hjemmesider

Søgetermer:
kyllingekød med skind, kyllingkød, kylling med skind, kyllingebryst med skind, kyllingbryst, kyllingelår med skind, kyllinglår, kyllingeoverlår med skind, kyllingoverlår, kyllingevinge med skind, kyllingvinge.

kalorier i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind kalorier, hvor mange kalorier er der i kyllingekød med skind, kalorieindhold i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind kalorieindhold, kcal i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind kcal, hvor mange kcal er der i kyllingekød med skind, næringsindhold i kyllingekød med skind pr. 100 g, kyllingekød med skind næringsindhold pr. 100 g.

fedt i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind fedt, kulhydrat i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind kulhydrat, kulhydrater i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind kulhydrater, protein i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind protein, proteiner i kyllingekød med skind, kyllingekød med skind proteiner, er der fedt i kyllingekød med skind, er der kulhydrat i kyllingekød med skind, er der kulhydrater i kyllingekød med skind, er der protein i kyllingekød med skind, er der proteiner i kyllingekød med skind, hvor meget fedt er der i kyllingekød med skind, hvor mange kulhydrater er der i kyllingekød med skind, hvor mange proteiner er der i kyllingekød med skind.

fjerkræ.

Gå til forsiden >>>